måndag 20 oktober 2008

Ännu en helg till ända...

...som varit lugn och skön. I lördags var vi hos våra goda vänner Frank och Carina. Åt och drack gott som vanligt. Vi hade faktiskt inte setts sen i somras - det är inte klokt vad tiden bara rinner iväg!!

Vi diskuterade bl a våra ganska sura tonårsdöttrar, C & F har en tjej i samma ålder, och det verkar som papporna har det värst med kommunikationen med sina sötnosar. Man får ju aldrig något riktigt svar när man undrar nåt, utan det bli mest ett morrande tillbaka, eller ett JJAAA VAAAAD??? Eftesom jag är inne på 3:e tonårstjejen nu så vet jag att detta går över om nåt år eller så. Då går det faktiskt att föra en anständig diskussion utanför sandlådan. MAn måste bara härda ut!!

På lördagsförmiddagen kom ju faktiskt mina snart vuxna döttrar och mina underbara barnbarn och hälsade på. Lukas sov visserligen hela tiden, så jag fick pussa på honom utan protester!



Oliver är fortfarande en liten plugghäst - han letar upp Elsa Beskows ABC-bok i bokhyllan och sätter sig och pluggar bokstäver. Ungen är 2,5 år och kan redan stava till sitt namn och några till! Räknar till 50 gör han också. Hoppas som sagt att det håller i sig!


Bilderna är tagna vid ett annat tillfälle.


Snart ska jag sticka iväg på APT på jobbet fast jag är ledig. Socialchefen ska visst komma och informera om den nya omorganisationen inom Vård och omsorg. Det kan vara intressant att få det senaste utav det högsta hönset....

Ha det gott i höstrusket!



2 kommentarer:

Sofia sa...

Vad kul att du gilla låtarna! Jag kan tänka mig att du menar " Fix you" eller "Hardest part". Dom är skit bra, men jag fick inte plats med dom.
Puss och kram

Emma Grenander sa...

Måste ju skryta lite- Oliver kan stava till alla dessa ord- MAMMA, PAPPA, OLIVER, LUKAS, ÅKE, FIA, MORFAR, MORMOR, EMMA, JYRKI, PAULA, MUMMU, SANDRA, JIMMY, KIMI...!