fredag 3 juli 2009

Nästan ett vittne mindre

Pratade med min mamma i telefon i morse och fick dagens gapskratt. Hon hade lagat sig lite mat igår kväll, makaroner och köttfärssås föresten, och skulle avnjuta denna delikata måltid på den enda plats där det fanns skugga och svalka - utanför ytterdörren på den lilla trappavsatsen till hennes lägenhet. Man får alltså gå upp för en ganska hög trappa för att komma dit. Nåväl, hon tog alltså sin tallrik med pasta bolognese (låter flashigare..) och gick till dörren. Precis när hon tog tag i handtaget och öppnade dörren så ringde det på ringklockan. Mamsen blev vettskrämd och fick till ett vansinnestjut...WRAOOOAAAOOO!!! Två lika vettskrämda Jehovas vittnen stod på trappan, varpå den som står bakerst höll på att trilla baklänges, men fick tag i trappräcket i sista sekund. Makaronerna flög ju all världens väg och de stackars vittnena räckte förskrämda fram en liten folder och pep sedan i väg fortare än kvickt.
Mamsen skrattade så hon tjöt hela kvällen åt deras miner. Foldern innehöll en inbjudan till ett möte i Rikets sal, men om morsan går dit blir hon nog motad i entren av deras dörrslusk per omgående. "Släpp inte in den galna kvinnan!!!!"

3 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Hahahaha!
Alla sätt är bra när det gäller att mota ett vittne i grind!
*skrattar mera*

Helena sa...

HAHAHA..... Visst har man sina knep när det gäller att avpolletera Jehovas vittnen..., men detta var nog det mest radikala jag hört talas om!! Hihi....
Kramix

Malin sa...

Ja men vad roligt nu har de glatt någon ialla fall för en gångds skull. Skratt en hel kväll är inte fy skam. Undra om de kunde se humorn i det hela, har dom humor tro??