söndag 24 augusti 2008

Efterlängtat besök

Emma och gossarna kom en liten sväng innan jag skulle till jobbet. Hann med en fika och lite gosande. Tänk att Trollhättan ligger så långt men ändå nära....Försöker övertyga Emma att det vore MYCKET bättre att bo lite närmare Mellerud - hon håller inte med av nån konstig anledning. Mellerud som är ett så coolt ställe att bo på, haha.Lukas växer så det knakar. Världens gladaste unge verkar han vara. Oliver kämpar på med pluggandet, haha!! Han kan räkna till 40 nu och börjar även lära sig bokstäverna och känna igen ord. Jaa, vad månde det bliva av detta barn?




Emma berättade att de hade köpt pizza i förrgår och Jyrki hade frågat Oliver om han ville ha en bit. Då hade han lagt huvudet på sned och sagt: " nä - gjöööt". Han äter visst gröt tre gånger om dan. Havregrynsgjööt med "knel" - inte sylt!! Konstig unge, haha!!

Sofia som har lite semester från jobbet i Norge kom en sväng också med Åke, en väldigt glad och snäll boxer som inte fattar vad stor och "brötig" han är! Bilderna nedan visar hur han lyckats smyyyyyga sig upp i våran ljusa tygsoffa och lagt sig - han vet att han inte får....

Snart är det dags att gå till jobbet igen. Man hinner inte göra så mycket hemma när man jobbar helgkvällar. Slänga in några maskiner tvätt på sin höjd.
Hitills har det varit något så när lugnt på jobbet - har hunnit med det man ska utan att jobba över för dokumentationen.








1 kommentar:

Christina och Carina sa...

Åke har det bra hos "mormor" kan jag se. Det är väl ungefär som hemma hos oss.

Nu har jag börjat igen, med nya tag och inspiration

Ha det
Christina/Foxy Lady